Geel goud

Gouden trouwringen

De gouden trouwring is de bekendste trouwring die er is. Goud heeft een mooie gele kleur, uitstraling en waarde. Gouden trouwringen zijn de meest klassieke trouwringen die er te verkrijgen zijn. Hoewel bruidsparen steeds meer andere soorten ringen nemen blijft goud populair.

De meeste gouden trouwringen worden geleverd in 14 karaat. Ze kunnen ook met diamanten worden gemaakt. Gouden trouwringen hebben een mooie gele kleur. Dat maakt dat de gouden trouwring dé ring is voor veel trouwstellen.
 
Onze gouden trouwringen zijn duurzaam

Goud wordt uit de natuur gewonnen. Als puur goud rechtstreeks uit de natuur komt dan spreken we van 24 karaat goud. 24 karaat goud is zacht en is donker van kleur. 24 karaat goud is niet als trouwring te dragen. Daarom worden er metalen bij de gouden trouwringen gevoegd. Deze metalen zorgen voor een meer robuuste ring. Dit betekent wel dat het karaatgehalte van de ring lager wordt. Meestal wordt het karaatgehalte van de trouwring dan 14 karaat. In Nederland wordt 14 karaat het meest gebruikt voor gouden trouwringen. De metalen die worden gebruikt om bij de ring te voegen zijn zilver en palladium.

Gouden trouwringen blijven je hele leven een mooie kleur houden. Goud oxideert namelijk niet. Dat alleen al maakt deze ringen zo ontzettend duurzaam.

Het wisselen van gouden ringen tijdens de bruiloft

Het moment van het wisselen van de ringen tijdens de bruiloft is het meest speciale moment van de dag. De gouden trouwring is het absolute symbool van pure liefde en schoonheid. Deze trouwring is qua schoonheid van absolute topklasse. Dat is waarom deze trouwring nog altijd zo ontzettend populair is.
 
Bestel bij Dora Trouwringen

Bij Dora Trouwringen vind je de mooiste gouden trouwringen die er te verkrijgen zijn. Zoals al gezegd bestaat de meeste gouden trouwringen uit 14 karaat goud. Onze collectie met trouwringen is erg uitgebreid en er zit altijd wel een gouden trouwring tussen die uw hart verovert. Wilt u graag een mooie gouden trouwring kopen? Bij Dora Trouwringen vindt u het grootste aanbod. Bent u op zoek naar goedkope gouden trouwringen? Dan bent u bij Dora Trouwringen ook aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment met de mooiste witgouden trouwringen. Koop uw trouwringen bij één van onze locaties in Nederland.

 

Wij werken alleen met het beste goud, witgoud en diamanten om onze ringen mee te maken

Wij werken alleen met het beste goud, witgoud en diamanten om onze ringen mee te maken

Dora trouwringen maakt gebruik van de mooiste en duurzaamste materialen zoals goud 9,14 of 18 karaat. Wij hebben daarnaast ook Platina of Palladium en maken trouwringen van Edelstaal, Titanium, Zilver en Diamant. Lees meer
neem contact op