Witgoud

Trouwringen witgoud

Witgoud is de mooiste legering die er verkrijgbaar is. Witgoud is modern, stijlvol en elegant en wordt algemeen gezien als een klassieke trouwring. De laatste jaren nemen steeds meer bruidsparen witgouden trouwringen als zij gaan trouwen. Witgoud heeft een lichtgrijze kleur die mooi glinstert. Dat maakt dat deze kleur ring zo ontzettend populair is.

Het voordeel van trouwringen witgoud is dat ze niet oxideren en verkleuren. Samen met de mooie glinsterende kleur van de ring maakt dat de witgouden trouwring dé ring bij uitstek voor veel trouwstellen.

Het moment van het wisselen van de ringen tijdens de bruiloft is heel speciaal. De trouwring is het absolute symbool van pure liefde en schoonheid. De witgouden trouwring is qua schoonheid het mooiste wat er op dat gebied te verkrijgen is. Dat is waarom deze trouwring zo aan populariteit heeft gewonnen.
 
Welke witte legeringen?

Witgouden trouwringen zijn in verschillende legeringen verkrijgbaar. Legering betekent feitelijk het aantal karaat. Het meest gebruikte nummer in karaat in witte trouwringen is 14 karaat. De term karaat geeft de mate van puur goud aan in een ring. 14 karaat betekent 58,5% goud.

Puur goud is 24 karaat en bevat 99,9% goud. 24 karaat is echter onbruikbaar omdat het te zacht is voor een trouwring.
 
Bestel bij Dora Trouwringen

Bij Dora Trouwringen vind je de mooiste witgouden trouwringen die er te verkrijgen zijn. Onze collectie met trouwringen is erg uitgebreid en er zit altijd wel een trouwring tussen die uw hart verovert. Wilt u graag een witgouden trouwring kopen? Bij Dora Trouwringen vindt u het grootste aanbod. Bent u op zoek naar goedkope witgouden trouwringen? Dan bent u bij Dora Trouwringen aan het juiste adres. Wij hebben een groot assortiment met de mooiste witgouden trouwringen. Koop uw trouwringen bij één van onze 75 locaties in Nederland.
 
Elegante en stijlvolle witgouden ringen

Onze trouwringen zijn van hoogstaande kwaliteit. Onze specialisten maken trouwringen van witgoud die uw persoonlijkheid helemaal naar voren laat komen. Wij begrijpen als geen ander dat deze witgouden trouwring een ring voor het leven is. Wij zorgen er dus voor dat de kwaliteit en schoonheid altijd blijft bestaan.
 
Materiaal van de ringen

Dora trouwringen maakt gebruik van de mooiste en duurzaamste materialen. Wij hebben daarnaast ook Platina of Palladium en maken trouwringen van Edelstaal, Titanium, Zilver en Diamant. Wij maken mooie en langdurige designs voor witgouden trouwringen.
 
Onderhoud witgoud

Uw witgouden trouwringen hebben nauwelijks onderhoud nodig. Dat komt omdat dit materiaal niet gevoelig is voor oxidatie. Mocht de ring toch vies worden dan adviseren wij u om de ring te spoelen in lauw water. Mocht het vuil hardnekkiger zijn dan kunt u de ring schoonpoetsen met een zachte borstel. Zo krijgt uw witgouden ringen meteen hun glans weer terug.
Ook ringen van witgoud gratis laten graveren

Uw trouwring laten graveren met de trouwdatum en de naam van uw partner? Dat kan bij ons. Naast het traditionele aspect is er de mogelijkheid van het graveren van een mooie spreuk of een gezegde. U kunt bij ons uw witgouden trouwring gratis laten graveren. Dit gebeurt bij elke juwelier die onze trouwringen verkoopt. Vraag ernaar bij uw juwelier.

Wij werken alleen met het beste goud, witgoud en diamanten om onze ringen mee te maken

Wij werken alleen met het beste goud, witgoud en diamanten om onze ringen mee te maken

Dora trouwringen maakt gebruik van de mooiste en duurzaamste materialen zoals goud 9,14 of 18 karaat. Wij hebben daarnaast ook Platina of Palladium en maken trouwringen van Edelstaal, Titanium, Zilver en Diamant. Lees meer
neem contact op