Home

Home


Dora Trouwringen

Dora Trouwringen mag voor veel bruidsparen de belangrijkste ringen van hun leven maken. Daar zijn wij heel trots op. U vindt onze collectie trouwringen bij meer dan 75 juweliers in Nederland. Vraag naar Dora Trouwringen bij u favorieten juwelier. Ook zijn we het huismerk voor 40 trouwringen-showrooms. Deze showrooms hebben gegarandeerd een prachtige collectie van onze mooiste ringen. Heeft u persoonlijke wensen? Wij maken voor elk paar hun unieke droomring.

 

Elegante en stijlvolle trouwringen van hoge kwaliteit


Onze trouwringen zijn het toonbeeld van unieke kwaliteit. Onze specialisten maken trouwringen waar uw persoonlijkheid volledig in naar voren komt. Een trouwring is niet zomaar een ring, het is een ring voor het leven. Dit betekent dat de kwaliteit van onbesproken robuuste kwaliteit moet zijn.
 

Materiaal van onze ringen


Dora trouwringen maakt gebruik van de mooiste en duurzaamste materialen zoals goud 9,14 of 18 karaat. Wij hebben daarnaast ook Platina of Palladium en maken trouwringen van Edelstaal, Titanium, Zilver en Diamant. Ja, wij verkopen ook Diamant trouwringen voor uw bruiloft. U kiest bij ons trouwringen met de mooiste designs waar diamanten ook een onderdeel van uitmaken. Onze trouwringen-experts hebben overal een antwoord op. Zij maken uw dromen op het gebied van trouwringen en verlovingsringen waar.


Hier koopt u een trouwring


Als u graag een keer trouwringen wilt kijken en passen kijk dan op onze kaart klik hier. U kunt dan bij één van onze specialisten de mooiste ringen passen onder het genot van een bakje koffie.

Nu alle Dora Trouwringen gratis laten graveren


Trouwringen laten graveren met de trouwdatum en de naam van uw partner is een traditie. Naast het traditionele aspect is er het graveren van een mooie spreuk of een gezegde. U kunt bij ons uw trouwringen gratis laten graveren. Dit gebeurt bij elke juwelier die onze trouwringen verkoopt. Vraag ernaar bij uw juwelier.

 

Uniek advies op maat in onze winkels


In één van onze 75 winkels in Nederland geven wij graag advies en laten wij u de mooiste ontwerpen van trouwringen zien. U krijgt van ons tips over welk soort trouwring het beste bij u past zodat u goed beslagen ten ijs komt.


Hoe werkt het proces van trouwringen uitkiezen?

 

U komt langs en krijgt de mooiste collectie met trouwringen te zien. Wij hebben een unieke verscheidenheid aan trouwringen voor jullie beschikbaar. Daaruit maakt u samen met uw verloofde een keuze. Samen met jullie ontwerpen wij dan jullie droomringen. De ringen kunnen jullie dan later bij ons ophalen.

 

BEKIJK TROUWRINGEN VAN WIT EN GEELGOUD