Logo Dora trouwringen

Liefde is Dora trouwringen al 50 jaar een begrip in Nederland


Dora trouwringen heeft al voor heel veel bruidsparen de belangrijkste ringen van hun leven mogen maken en daar zijn wij dan ook heel trots op u vindt onze ringen bij meer als 75 juweliers in Nederland vraag er dus naar bij u favorieten juwelier. Ook zijn we het huismerk van 40 trouwringen showrooms deze hebben gegarendeerd een prachtige collectie van onze ringen en heeft u persoonlijke wensen wij maken voor elk paar hun unieke droom ringen.
Dora trouwringen zijn dan ook het toonbeeld van unieke kwaliteit en daarom zijn de trouwringen specialisten die met Dora werken altijd op zoek naar u speciafieke wensen. De Dora trouwringen specialisten proberen voor u de ringen te maken waar de persoonlijkheid van de trotse dragers in naar voren komt. Een trouwring is niet zo maar een ring het is van belang dat deze ringen zonder problemen een leven lang gedragen kunnen worden dus de kwaliteit moet dus altijd zeer hoog zijn en daar kunt u van op aan wat Dora voor u maakt gaat een leven lang mee en daar staan wij achter.

NU GRATIS GRAVEREN IN ALLE DORA TROUWRINGEN VRAAG ER NAAR BIJ U FAVORIETEN JUWELIER 

Dora trouwringen maakt gebruik van de mooiste en duurzaamste materialen zoals goud 9,14 of 18 karaat maar ook Platina of Palladium ook maken wij ringen van Edelstaal, Titanium, Zilver en zins kort ook Carbon en deze unieke materialen hebben wij ook in onze collecties gecombineerd. Het is bijna onmogelijk om iets te verzinnen waar onze trouwringen specialisten geen antwoord op hebben wand de makers van Dora trouwringen staan achter deze adressen om u dromen op het gebied van trouwringen waar te maken. Heeft u zin om eens geheel vrijblijvend trouwringen te gaan passen loop dan eens gezellig langs bij een van onze trouwringen specialisten u vindt ze op de landkaart klik hier.


BEKIJK TROUWRINGEN VAN WIT EN GEELGOUD